Gijs herenschoenen

De schoenen van Gijs bewijzen dat schoenen met een goede pasvorm ook heel modieus kunnen zijn. Mooie kwaliteit gecombineerd met een zeer goede pasvorm gemaakt in printen en kleuren van dit seizoen. Een musthave voor elke man.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
Gijs

veterschoenen

De schoenen van Gijs bewijzen des te meer dat schoenen met een goede pasvorm ook heel modieus en leuk kunnen zijn. Het uitneembare voetbed zorgt voor een goede ondersteuning onder de voeten en de schoenen zijn leverbaar voor de smalle, medium, brede en extra brede voeten. Schoenen die een lust voor het oog zijn die ook nog eens fantastisch lopen wie wil dat nou niet?

2017 E
2017 E
€239.95
2048 H
2048 H
€259.95
2057 K
2057 K
€229.95
2056 K
2056 K
€209.95

SCHOENEN

Ben je opzoek naar schoenen die echt fijn passen, steun, comfort en stabiliteit bieden zoek dan niet verder want de schoenen van Gijs biedt dit allemaal. Mooie geklede of sportieve schoenen in kleuren en prints van dit seizoen vind je gewoon bij het merk Gijs.

2025E
2025E
€191.96
2023E
2023E
€179.96
2009 K
2009 K
€249.95
2009 E
2009 E
€249.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Gijs verkoop?

Ik werk heel graag met het merk Gijs omdat ze er ten eerste heel leuk uitzien maar nog belangrijker ze een hele goede pasvorm hebben. Deze schoenen bewijzen dat schoenen met een goede pasvorm en geschikt zijn om een eigen op maat gemaakt zooltje in te dragen echt niet duf hoeven te zijn. Met modellen in verschillende wijdtematen zijn ze geschikt voor de heren met een smalle tot een hele brede voeten. Ik vind het ook heel fijn dat ze modellen hebben die de afwikkeling van de voeten stuurt. Dus ook met bepaalde klachten kun je gewoon de schoenen van Gijs aan. Met de moderne kleuren en printen zijn de schoenen een echte musthave voor elke man.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Gijs schoenen, modieus en comfort.

Het blijft voor de heren toch altijd lastiger om schoenen te vinden die echt goed passen en er ook nog een mooi uitzien. Met het merk Gijs heb je de juiste schoenen te pakken.
Pasvorm staat bij dit merk heel hoog in het vaandel en ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende breedtematen en lengte maten Ook hebben ze allemaal een uitneembaar voetbed en modellen met een goede afwikkeling in de loopzool (Gijs Go)

Voordelen van Gijs schoenen.

• E wijdte voor de smalle voeten
• G wijdte voor de gemiddelde voeten
• H wijdte voor de bredere voeten
• K wijdte voor de zeer brede voeten
• Lengtematen van 6 t/m 13 (39 t/m 48)
• Gijs Go afwikkelzolen
• Modieus en comfort

Gijs Go.

De Gijs Go schoenen zijn schoenen voor o.a. mensen met een afwikkelprobleem/beperking. Door de schokabsoberende loopzool zorgt voor een ideaal looppatroon, een gelijke drukverdeling en stabiliteit.