Xelero heren

Xelero schoenen zijn ontwikkeld om het natuurlijke gangbeeld te stimuleren. Deze mooie herenschoenen zorgen voor stabiliteit, afwikkeling en demping. De schoenen van Xelero zorgen er gegarandeerd voor dat je beter gaat lopen!

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

veterschoenen en boots

De sportschoenen van Xelero zorgen ervoor dat bewegen weer leuk wordt. De schoenen zorgen voor extra demping en de dynamische voorwaartse kunstmatige afwikkeling geven energie in elke stap.

Zermatt
Zermatt
€229.95
Themis
Themis
€194.95
Summit
Summit
€214.95
Oracle D
Oracle D
€199.95
London Deluxe-D
London Deluxe-D
€214.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag xelero verkoop?

Ik werk heel graag met het merk Xelero omdat ik weet dat mensen op deze schoenen beter gaan lopen. Heb je moeite om de goede afwikkeling te maken met je voeten of heb last van je evenwicht bijvoorbeeld dan zijn de schoenen van Xelero de oplossing. Het Xelero rocker systeem biedt meer dynamische stabiliteit en controle. er zit een afrol element in de tussenzool verwerkt terwijl de loopzool mooi vlak blijft. Dit systeem dwingt automatisch een dynamische en zijdelings stabiele  buigzame actie af zonder het natuurlijke gangpatroon te veranderen. Met deze schoenen lossen we voet en houdingsklachten in een keer op.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Xelero, schoenen waar je op door kunt gaan

Zowel voor wandelen, dagelijks gebruik als voor sporten zorgen de Xelero herenschoenen dat je beter kunt gaan lopen. De Zwitserse technologie combineert stabiliteit, schokdemping en een dynamische, voorwaartse, kunstmatige afwikkeling. Perfect voor afwikkel problemen,  bij snel vermoeide voeten en voorvoet en hielklachten.

Xelero is er ook voor de extra brede voet. En zelfs in de breedste modellen kun je nog iets meer ruimte maken door de onderste van de twee inlegzool eruit te halen. Ga voor glad zwart leren veter- of klittenbandschoenen, witte hardloopschoenen of halfhoge wandelschoenen voor net dat beetje extra stabiliteit.

 

Eigenschappen:

  • Stabiliteit
  • Kunstmatige afwikkeling
  • 2 uitneembare inlegzolen voor een optimale pasvorm
  • Diverse breedtes
  • Lichtgewicht
  • Grip
  • Ademend vermogen

 

Benieuwd naar het loopcomfort van Xelero? Bij de Beterlopenwinkel ervaar je het zelf. Een gratis voetmeting, vakkundig advies, parkeerruimte voor de deur en een kopje koffie of thee maken de zoektocht naar jouw perfecte paar Xelero’s compleet.

 

Meer informatie? http://www.xeleroshoes.com

Liever online bestellen? Ga naar http://www.beterlopenwebwinkel.nl