Perfect Footwork dames

Perfect Footwork zijn schoenen voor de gevoelige voeten onder ons. Heb je moeite met afwikkelen, hamertenen, een hallux valgus of gewoon hele gevoelige voeten dan zijn dit de schoenen voor jou.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

collectie Perfect Footwork

De unieke pasvorm van Perfect Footwork zorgt voor een goede afwikkeling van de voeten en is geheel naadloos gemaakt wat de schoenen bij uitstek geschikt maakt voor de gevoelige voeten onder ons. Uitgevoerd in mooie kleuren en fraaie printen die helemaal bij dit seizoen passen!

Eva
Eva
€244.95
Anna
Anna
€234.95
Anna M
Anna M
€284.95
Eva S
Eva S
€284.95
Eva
Eva
€244.95
Anna S
Anna S
€234.95
K-3 M
K-3 M
€244.95

Perfect Footwork sandalen

Die mooie sandalen van Perfect Footwork bieden extra ondersteuning en stabiliteit rondom de enkels. Deze leuke sandalen zorgen ervoor dat je met een zeker gevoel kunt gaan lopen.

Ute S
Ute S
€254.95
Ute S
Ute S
€254.95
Ute
Ute
€244.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Perfect footwork verkoop?

Ik werk heel graag met het merk Perfect Footwork omdat ik zie dat mensen met voetklachten weer schoenen aan kunnen en beter gaan lopen. Dat is een van de redenen dat ik mijn werk zo leuk vind. Perfect Footwork is gemaakt van hele zachte leersoorten en zijn vanbinnen gepolsterd zodat de naden aan de binnenkant niet voelbaar zijn. Daarbij zit er een verstijfde loopzool onder die de afwikkeling van de voet stimuleert zonder dat de voeten daar zelf voor hoeft te werken. De mooie printen en fraaie kleuren geven de schoenen een modern uiterlijk. Kortom de schoenen van Perfect Footwork zorgen ervoor dat lopen weer een stuk leuker wordt en beter gaat. 

 

Perfect Footwork voor het perfecte voetenwerk

Dit kwaliteitsmerk uit Duitsland maakt damesschoenen met een speciale verstijfde antislip loopzool die de voorvoet stabiel in de schoen houdt en zorgt voor een goede afwikkeling. Zij noemen dit de Dia-Protectie zool. Klachten zoals een hallux rigidus, neuropathie of een afwikkelprobleem vanwege bijvoorbeeld een klapvoet door zenuwuitval, worden met deze schoenen goed ondersteund waardoor je beter loopt.

Stuppy schoenen voor alle voetproblemen

De Perfect Footwork schoenen zijn uitermate goed geschikt voor diabetici en reumapatiënten vanwege de zachte gepolsterde voering. Drukpunten zoals stiksels worden vermeden. Ook zijn deze schoenen zeer goed voor voeten met een afwikkelbeperking. Alle schoenen bevatten een uitneembaar voetbed en zijn daardoor ideaal om te dragen met jouw eigen steunzool.

Perfect Footwork ook voor jou?

Perfect Footwork by Stuppy is voor dames  verkrijgbaar in twee wijdtematen (S/M) en in diverse uitvoeringen. De wijdtematen vallen gemiddeld breed tot extra breed uit. De najaarscollectie van 2023/ 2024 bestaat uit mooie veter- en klittenbandschoenen en natuurlijk zullen de booties ook dit seizoen niet ontbreken. Alle modellen van Perfect Footwork zijn voorzien van een uitneembaar voetbed en dus ook zeker geschikt om te dragen met je eigen opmaat gemaakte steunzooltjes.

Voordelen Perfect Footwork zijn:

Uitneembare zachte voetbedden

Geschikt voor de extra brede voet

Gepolsterde schoenen

Geschikt voor diabetische voet

Verstelbare klittenbanden

Dia protectie zool

 

Kijk ook eens op www.perfect-footwork.de of als je liever online shopt: www.beterlopenwebwinkel.nl