Jj Footwear Dames

De schoenen van JJ footwear zijn echt een aanwinst op jou schoenencollectie. Mooie leersoorten in bijvoorbeeld metallic kleuren gecombineerd met leuke printen zijn dan ook geen uitzondering. 

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

veterschoenen

De boots en sneakers van JJ footwear zorgen ervoor dat lopen weer leuk wordt. De zool is wat stijver waardoor je minder snel zal zwikken en een vervroegde afwikkeling  zodat je makkelijker gaat afwikkelen.

508 Accel H
508 Accel H
€119.98
Aria K
Aria K
€167.96
Maddox H
Maddox H
€57.48

Lange LAARZEN

JJ Footwear maakt prachtige lange laarzen in prachtige leersoorten. Verkrijgbaar in verschillende schachtwijdtes zodat er ook laarzen zijn voor de dames met een iets vollere kuit.

Oprah 2XW-3XW
Oprah 2XW-3XW
€79.95
Oprah 4XW-5XW
Oprah 4XW-5XW
€79.95
Adele 2XW-3XW
Adele 2XW-3XW
€79.95
Niada 2XW-3XW
Niada 2XW-3XW
€79.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag JJ footwear verkoop?

Ik werk altijd heel graag met het merk JJ Footwear omdat ze voor heel veel dames een aanwinst zijn voor hun collectie. Moderne, sportieve en vrouwelijke schoenen met een hele goede pasvorm. Zo hebben wij sneaker modellen in huis die voorzien zijn van verstijfde loopzool die ervoor zorgt dat de afwikkeling van de voet gestuurd wordt en je de druk van de voorvoet afhaalt. Heb je voorvoet klachten probeer dan eens de schoenen van JJ Footwear. Je zult versteld staan hoe fijn deze schoenen lopen.

 

Wat brengt JJ-Footwear dit seizoen?

JJ Footwear is een Nederlands product en maakt dit voorjaar geheel lederen dames sneakermodellen, en booties modellen in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prachtige die helemaal bij dit seizoen passen zijn vaak aan te treffen in een combinatie van glad- en nubuckleer.

Van JJ Footwear schoenen krijg je beslist geen spijt en zeker gecombineerd met de kledingmode van dit seizoen , hoor je er echt bij. Komt dat zien, komt dat zien! Als je op zoek bent naar betaalbare echt leren schoenen, ben je aan het juiste adres bij de Beterlopenwinkels.

Voordelen van JJ schoenen:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitneembaar voetbed
  • Breedtematen G-H-K
  • Bijzondere vormgeving

JJ PRO Footwear

De nieuwste dames sneakers, veterschoenen en booties van JJ PRO Footwear zijn ontwikkeld door orthopedisten en heten daarom semi-orthopedisch. De veterschoenen hebben een perfecte afrol en een super dempende buitenzool. De binnenzolen kunnen verwisseld worden door jouw eigen orthopedische of podotherapeutische voetbed. Lekker lopen begint bij JJ Footwear!

Je kunt dus ook terecht voor stoere sneakers en veterschoenen bij de Beterlopenwinkels  die uiteraard geschikt zijn voor losse steunzolen. Kom gezellig langs om de schoenen van JJ Footwear te passen. De koffie/thee staat klaar.

Wil je meer weten?

https://www.beterlopenwebwinkel.nl/