Mbt dames

MBT schoenen zijn de schoenen die het natuurlijke lopen op oneffen ondergronden naboots. Een schoen die spiergroepen stimuleert en werkt aan jou balans. Een schoen die bewegen stimuleert. 

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
pantoffels

sandalen

Wist je al dat MBT niet alleen schoenen en sneaker modellen maakt maar ook sandalen? Zo kun je in de zomer ook je spiergroepen trainen en je lichaam sterk houden. Ze zijn verkrijgbaar in leuke frisse kleuren en allemaal met verstelbare banden zodat ze goed om je voeten heen passen.

Lila 6
Lila 6
€139.46

nieuwe collectie

MBT schoenen zijn leverbaar met veters en ook met klittenband. De ronding van de loopzolen zijn er in 3 verschillende gradaties, de Activate, Dynamic en de Performance, voor de lichaamsbewuste mensen, voor sporters en voor mensen die klachten willen verhelpen. 

Patia
Patia
€193.46
Maliza
Maliza
€179.96
Maliza
Maliza
€188.96
Patia
Patia
€193.46
Himaya 18 GTX
Himaya 18 GTX
€206.96

veterschoenen

MBT schoenen zijn ook verkrijgbaar in leuke sneaker modellen. Voor de sportieve uitstraling. Hierbij gaat natuurlijk de pasvorm niet verloren want die staat hoog in het vaandel. MBT schoenen zijn tenslotte ontwikkeld met een doel.

Amara 6S GTX Lace up
Amara 6S GTX Lace up
€206.96
MBT 1997
MBT 1997
€148.46
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag MBT schoenen verkoop?

Ik werk graag met de schoenen van MBT omdat deze schoenen gemaakt zijn met een doel. Lopen op oneffen ondergronden is wat wij mensen als natuurlijk ervaren en dat bootsen de schoenen van MBT ook na. Op harde ondergronden wordt de landing van de voeten gedempt door de sensor die in de hak is ingebouwd. De voeten worden daarna gestuurd om een goede afwikkeling te maken. Doordat de zolen rond lopen worden de spiergroepen ook nog eens getraind. Daarbij kunnen de schoenen van MBT ook de oplossing bieden bij vele klachten, rugklachten, hielspoorklachten, artrose, platvoeten houdingsproblemen en nog vele anderen. Kortom met de schoenen van MBT kunnen wij echt iets betekenen en dat is de reden waarom ik zo graag met dit merk werk.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Train uw lichaam met MBT

Bij de Beterlopenwinkel vind je een ruim assortiment aan MBT schoenen en sneakers. Masai Barefoot Technology is gevestigd in Zwitserland en ontwikkelde een nieuwe schoentechnologie die het lopen op een natuurlijke, oneffen ondergrond nabootst. Aan de biomechanische functie van MBT worden positieve effecten op het bewegingsapparaat toegeschreven. MBT is de meest unieke schoen ter wereld, speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. Bekijk snel het assortiment aan MBT schoenen en sneakers online of in een van onze winkels.

MBT schoenen en sneakers met gepatenteerde zoolconstructie

MBT schoenen zijn speciaal gemaakt voor je lichaam en kunnen je helpen om dagelijks meer te bewegen. De gepatenteerde Masai Sensor en Balance Point creëren instabiliteit waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. Dit kan bijdragen aan het activeren van de spieren, het verminderen van lage rugpijn en kan houding en balans verbeteren. Het geheim van MBT schuilt in de gepatenteerde zoolconstructie. Deze zool is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Allereerst de zogenaamde Masai sensor, oftewel de zachte achterkant onder de hiel, welke zorgt voor een comfortabele zachte landing op de ondergrond. De zool daarboven is rond van vorm en juist de overgang van de zachte hielsensor naar de harde zool zorgt ervoor dat je voeten zich perfect kunnen afwikkelen.

MBT helpt bij rugklachten, hielspoor en houdingsklachten

MBT schoenen en sneakers bootsen een natuurlijke manier van lopen na een zachte landing gevolgd door een juiste afrolbeweging van de voet. MBT zorgt er tevens voor dat het lichaam continue aan het balanceren is, oftewel actief op zoek is naar een juiste rechte houding van het lichaam. Er kan dus niet meer met een kromme rug of in een passieve houding gestaan worden. Dit heeft uiteraard een positieve werking op bijvoorbeeld rugklachten, houdingsklachten en hielspoor. Door het balanceren worden spieren sterker. Met name rondom de gewrichten zorgen sterkere spieren voor meer ontlasting.

Voor iedereen geschikt MBT schoenen en/of sneakers

Wij hebben de schoenen en sneakers van MBT in drie groepen verdeeld zodat je eenvoudig een keuze kunt maken welke schoenen nu precies bij jouw lichaam en levensstijl passen.

  • Groep 1 C activate): het lichaamsbewuste type. Voornamelijk mensen die gezond bezig zijn met hun lichaam en comfortabel willen kunnen voortbewegen. Vooral mensen met bewegingsvolle beroepen zoals arts, horecamedewerker, conducteur, kapper etc. dragen steeds vaker schoenen van het merk MBT.
  • Groep 2(Dynamic) : (top)sporters. Als aanvulling op training en herstel worden vaak schoenen van MBT gedragen. De schoenen zorgen voor een continue versteviging van de spieren en de aansturing vanuit de hersenen wordt hierdoor verbeterd. Aangezien MBT zorgt voor een continue doorbloeding is MBT ook aan te raden om na het sporten te dragen. Zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en ontstaat er minder snel kramp.
  • Groep 3(Performance) : Als derde categorie worden de mensen gezien die specifiek MBT dragen om van hun klachten af te komen, ofwel de klachten te laten verminderen. Vooral bij rugpijnklachten, hielspoorklachten, artroseklachten, platvoeten, versleten metatarsalia, afwikkelproblemen, scoliose, houdingsproblemen en koude voeten wordt er gekozen voor schoenen van MBT.
    Ook zijn er sportschoenen van MBT, deze mooie sneaker modellen zijn ook weer verkrijgbaar in drie verschillende soorten en kunnen net als hierboven verdeeld worden.
  • Groep 1( Fast)
  • Groep 2( Performance)
  • Groep 3( Cushioning)

Erkende MBT dealer

Wij zijn al vele jaren een erkend MBT dealer. Ons enthousiaste en deskundig verkoopteam beschikt over de juiste kennis en voorzien je graag van persoonlijk advies. Trüdy Derks, de vertegenwoordigster van MBT schoenen en sneakers in de Benelux verzorgd regelmatig een trainingsdag, zodat wij up-to-date zijn van de nieuwste modellen en ontwikkelingen. Als dealer zijn wij dan ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die MBT doorvoert en van de laatste trends.

Meer informatie:

Online koop je de MBT  dames schoenen collectie bij

http://www.Beterlopenwebwinkel.nl

http://www.mbt.com/nl