Mbt schoenen

MBT schoenen zijn de schoenen die het natuurlijke lopen op oneffen ondergronden naboots. Een schoen die spiergroepen stimuleert en werkt aan jou balans. Een schoen die bewegen stimuleert. 

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
pantoffels

sandalen

Wist je al dat MBT niet alleen schoenen en sneaker modellen maakt maar ook sandalen? Zo kun je in de zomer ook je spiergroepen trainen en je lichaam sterk houden. Ze zijn verkrijgbaar in leuke frisse kleuren en allemaal met verstelbare banden zodat ze goed om je voeten heen passen.

Kisumu 3S
Kisumu 3S
€219.95
Kisumu 3S
Kisumu 3S
€219.95
Lila 6
Lila 6
€154.95

nieuwe collectie

MBT schoenen zijn leverbaar met veters en ook met klittenband. De ronding van de loopzolen zijn er in 3 verschillende gradaties zodat er voor heel veel mensen MBT scchoenen geschikt zijn.

Pata 6S
Pata 6S
€214.95
Nico 8
Nico 8
€199.95
Patia
Patia
€214.95
Himaya 18 GTX
Himaya 18 GTX
€229.95
MBT 1997 W
MBT 1997 W
€189.95
Patia
Patia
€214.95
Maliza
Maliza
€194.95
Maliza
Maliza
€194.95

veterschoenen

MBT schoenen zijn ook verkrijgbaar in leuke sneaker modellen. Voor de sportieve uitstraling. Hierbij gaat natuurlijk de pasvorm niet verloren want die staat hoog in het vaandel. MBT schoenen zijn tenslotte ontwikkeld met een doel.

Nafasi 6 W
Nafasi 6 W
€175.96
Amara 6S GTX Lace up
Amara 6S GTX Lace up
€183.96
Leasha 17
Leasha 17
€139.96
MBT 1997
MBT 1997
€131.96
Zee 17 W
Zee 17 W
€143.96
Leasha W
Leasha W
€139.96
GT 17 W
GT 17 W
€127.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag MBT schoenen verkoop?

MBT schoenen zijn gemaakt met een doel. En als iets een doel heeft dan wil ik het fijne er vanaf weten. Hoe ik meer ik te weten kwam over MBT schoenen hoe enthousiaster ik werd. MBT schoenen stimuleren verschillende spiergroepen en ontlasten de gewrichten. De sensoren in de hak zorgen voor een schok dempende landing en dat je de afwikkeling maakt zoals die bedoeld is. De rondlopende zolen zijn verkrijgbaar in3 verschillende niveau's zodat er veel mensen op MBT schoenen kunnen lopen.Ik zie echt dat mensen op MBT schoenen beter gaan lopen. Technisch kan ik nog wel even doorgaan over de MBT schoenen maar ik raad je toch echt aan om ze een keertje te komen passen en het zelf te ervaren.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

Train uw lichaam met MBT

Bij de Beterlopenwinkel vindt u een ruim assortiment aan MBT schoenen en sneakers. Masai Barefoot Technology is gevestigd in Zwitserland en ontwikkelde een nieuwe schoentechnologie die het lopen op een natuurlijke, oneffen ondergrond nabootst. Aan de biomechanische functie van MBT worden positieve effecten op het bewegingsapparaat toegeschreven. MBT is de meest unieke schoen ter wereld, speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. Bekijk snel het assortiment aan MBT schoenen en sneakers online of in een van onze winkels.

MBT schoenen en sneakers met gepatenteerde zoolconstructie

MBT schoenen zijn speciaal gemaakt voor uw lichaam en kunnen u helpen om dagelijks meer te bewegen. De gepatenteerde Masai Sensor en Balance Point creëren instabiliteit waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. Dit kan bijdragen aan het activeren van de spieren, het verminderen van lage rugpijn en kan houding en balans verbeteren. Het geheim van MBT schuilt in de gepatenteerde zoolconstructie. Deze zool is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Allereerst de zogenaamde Masai sensor, oftewel de zachte achterkant onder de hiel, welke zorgt voor een comfortabele zachte landing op de ondergrond. De zool daarboven is rond van vorm en juist de overgang van de zachte hielsensor naar de harde zool zorgt er voor dat uw voeten zich perfect kunnen afwikkelen.

MBT helpt bij rugklachten, hielspoor en houdingsklachten

MBT schoenen en sneakers bootsen een natuurlijke manier van lopen na een zachte landing gevolgd door een juiste afrolbeweging van de voet. MBT zorgt er tevens voor dat het lichaam continue aan het balanceren is, oftewel actief op zoek is naar een juiste rechte houding van het lichaam. Er kan dus niet meer met een kromme rug of in een passieve houding gestaan worden. Dit heeft uiteraard een positieve werking op bijvoorbeeld rugklachten, houdingsklachten en hielspoor. Door het balanceren worden spieren sterker. Met name rondom de gewrichten zorgen sterkere spieren voor meer ontlasting.

Voor iedereen geschikt MBT schoenen en/of sneakers

Wij hebben de schoenen en sneakers van MBT in drie groepen verdeeld zodat u eenvoudig een keuze kunt maken welke schoenen nu precies bij uw lichaam en levensstijl passen.

  • Groep 1 : het lichaamsbewuste type. Voornamelijk mensen die gezond bezig zijn met hun lichaam en comfortabel willen kunnen voortbewegen. Vooral mensen met bewegingsvolle beroepen zoals arts, horecamedewerker, conducteur, kapper etc. dragen steeds vaker schoenen van het merk MBT.
  • Groep 2 : (top)sporters. Als aanvulling op training en herstel worden vaak schoenen van MBT gedragen. De schoenen zorgen voor een continue versteviging van de spieren en de aansturing vanuit de hersenen wordt hierdoor verbeterd. Aangezien MBT zorgt voor een continue doorbloeding is MBT ook aan te raden om na het sporten te dragen. Zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en ontstaat er minder snel kramp.
  • Groep 3 : Als derde categorie worden de mensen gezien die specifiek MBT dragen om van hun klachten af te komen, ofwel de klachten te laten verminderen. Vooral bij rugpijnklachten, hielspoorklachten, artroseklachten, platvoeten, versleten metatarsalia, afwikkelproblemen, scoliose, houdingsproblemen en koude voeten wordt er gekozen voor schoenen van MBT.

Erkende MBT dealer

Wij zijn al vele jaren een erkend MBT dealer. Ons enthousiaste en deskundig verkoopteam beschikt over de juiste kennis en voorzien u graag van persoonlijk advies. Trüdy Derks, de vertegenwoordigster van MBT schoenen en sneakers in de Benelux verzorgd regelmatig een trainingsdag, zodat wij up-to-date zijn van de nieuwste modellen en ontwikkelingen. Als dealer zijn wij dan ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die MBT doorvoert en van de laatste trends.

Meer informatie:

Online koopt u de MBT  dames schoenen collectie bij

http://www.Beterlopenwebwinkel.nl

http://www.mbt.com/nl