Mbt dames

De MBT schoenen voor dames zijn verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Masai Barefoot Technology, bootst het lopen op natuurlijke ondergronden na, hiermee worden verschillende spiergroepen gestimuleerd en neemt het lichaam een rechtere houding aan, dit allemaal afgeleid van de Afrikaanse Masai.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

collectie MBT Sneakers

MBT schoenen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. De ronding van de loopzolen zijn er in 3 verschillende gradaties, de Activate, Dynamic en de Performance, voor sporters en voor mensen die graag een rechtere houding willen en op een betere manier willen afwikkelen.

Kito 3-EYE Lace
Kito 3-EYE Lace
€101.97

MBT sandalen

Buiten de lage sneakermodellen en de gekledere modellen zijn er ook leuke sandalen en zelfs bansschoenen van MBT verkrijgbaar bij de Beterlopenwinkel! Moderne modellen met een goede en gezonde afwikkeling die tegelijkertijd ook nog eens je spiergroepen traint!

HONNA W
HONNA W
€136.47
Sandaal
Sandaal
€99.95
Imara W Fur
Imara W Fur
€87.98

MBT bandschoenen

Slip On patent
Slip On patent
€94.98
Sirima 5s W
Sirima 5s W
€104.98
Halili
Halili
€129.95
Halili
Halili
€69.95
Aleela
Aleela
€99.95
Sirima Luxe MJ
Sirima Luxe MJ
€150.47
Jina MJ
Jina MJ
€109.98
Delux Moc 5
Delux Moc 5
€87.98
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag MBT schoenen verkoop?

Ik werk graag met de schoenen van MBT omdat deze schoenen gemaakt zijn met een doel. Lopen op oneffen ondergronden is wat wij mensen als natuurlijk ervaren en dat bootsen de schoenen van MBT ook na. Op harde ondergronden wordt de landing van de voeten gedempt door de sensor die in de hak is ingebouwd. De voeten worden daarna gestuurd om een goede afwikkeling te maken. Doordat de zolen rond lopen worden de spiergroepen ook nog eens getraind. Daarbij kunnen de schoenen van MBT ook de oplossing bieden bij vele klachten, rugklachten, hielspoorklachten, artrose, platvoeten houdingsproblemen en nog vele anderen. Kortom met de schoenen van MBT kunnen wij echt iets betekenen en dat is de reden waarom ik zo graag met dit merk werk.

 

Train uw lichaam met MBT

Bij de Beterlopenwinkel vind je een leuk assortiment aan MBT schoenen, sneakers, sandalen en laarsjes. Masai Barefoot Technology is gevestigd in Zwitserland en ontwikkelde een nieuwe schoentechnologie die het lopen op een natuurlijke, oneffen ondergrond nabootst. Aan de biomechanische functie van MBT worden positieve effecten op het bewegingsapparaat toegeschreven. MBT is de meest unieke schoen ter wereld, speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. Bekijk snel het assortiment aan MBT schoenen, sneakers, sandalen en laarsjes online of bij George In der Maur Beterlopenwinkel.

MBT schoenen en sneakers met gepatenteerde zoolconstructie

MBT schoenen zijn speciaal gemaakt voor je lichaam en kunnen je helpen om dagelijks meer te bewegen. De gepatenteerde Masai Sensor en Balance Point creëren instabiliteit waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. Dit kan bijdragen aan het activeren van de spieren, het verminderen van lage rugpijn en kan houding en balans verbeteren. Het geheim van MBT schuilt in de gepatenteerde zoolconstructie. Deze zool is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Allereerst de zogenaamde Masai sensor, oftewel de zachte sensor onder de hiel, welke zorgt voor een comfortabele zachte landing als de voet neerkomt bij het lopen. De zool daarboven is rond van vorm en juist de overgang van de zachte hielsensor naar de harde zool zorgt ervoor dat je voeten zich perfect kunnen afwikkelen. Een goede afwikkeling is goed voor je hele lichaamshouding.

MBT helpt bij rugklachten, hielspoor en houdingsklachten

MBT schoenen en sneakers bootsen een natuurlijke manier van lopen na een zachte landing gevolgd door een juiste afrolbeweging van de voet. MBT zorgt er tevens voor dat het lichaam continue aan het balanceren is, oftewel actief op zoek is naar een juiste rechte houding van het lichaam. Er kan dus niet meer met een kromme rug of in een passieve houding gestaan worden. Dit heeft uiteraard een positieve werking op bijvoorbeeld rugklachten, houdingsklachten en hielspoor. Door het balanceren worden spieren sterker. Met name rondom de gewrichten zorgen sterkere spieren voor meer ontlasting.

Voor iedereen geschikt MBT schoenen en/of sneakers

Wij hebben de schoenen en sneakers van MBT in drie groepen verdeeld zodat je eenvoudig een keuze kunt maken welke schoenen nu precies bij jouw lichaam en levensstijl passen.

  • Groep 1 (activate): het lichaamsbewuste type. Voornamelijk mensen die gezond bezig zijn met hun lichaam en comfortabel willen kunnen voortbewegen. Vooral mensen met bewegingsvolle beroepen zoals arts, horecamedewerker, conducteur, kapper etc. dragen steeds vaker schoenen van het merk MBT. Als je nooit eerder op een MBT schoen gelopen hebt dan zijn de activate modellen de juiste modellen om mee te beginnen. Deze schoenen hebben dan ook de minste ronding in de loopzool maar stimuleert wel de spiergroepen en ons lichaam moet ook op deze schoenen zoeken naar de juiste balans.
  • Groep 2(Dynamic) : (top)sporters. Als aanvulling op training en herstel worden vaak schoenen van MBT gedragen. De schoenen zorgen voor een continue versteviging van de spieren en de aansturing vanuit de hersenen wordt hierdoor verbeterd. Aangezien MBT zorgt voor een continue doorbloeding is MBT ook aan te raden om na het sporten te dragen. Zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en ontstaat er minder snel kramp. Ben je al gewend om op een MBT schoen te lopen dan Dynamic modellen zeker een aanrader. Deze hebben iets meer ronding dan de activate modellen en hierbij zal je ook sneller het gewenste resultaat behalen.
  • Groep 3(Performance) : Als derde categorie worden de mensen gezien die specifiek MBT dragen om van hun klachten af te komen, ofwel de klachten te laten verminderen. Vooral bij rugpijnklachten, hielspoorklachten, artroseklachten, platvoeten, versleten metatarsalgie, afwikkelproblemen, scoliose, houdingsproblemen en koude voeten wordt er gekozen voor schoenen van MBT. De performance modellen zijn zeer geschikt voor de echte MBT liefhebbers. Als je eenmaal gewend bent om op MBT schoenen te lopen wil je echt nooit meer anders. MBT zorgt voor een gezond en goed looppatroon en helpt je van veel klachten af.
    Ook zijn er sportschoenen van MBT, deze mooie sneaker modellen zijn ook weer verkrijgbaar in drie verschillende soorten en kunnen net als hierboven verdeeld worden.
  • Groep 1( Fast)
  • Groep 2( Performance)
  • Groep 3( Cushioning)

Erkende MBT dealer

Wij zijn al vele jaren een erkend MBT dealer. Ons enthousiaste en deskundig verkoopteam beschikt over de juiste kennis en voorzien je graag van persoonlijk advies. Trüdy Derks, de vertegenwoordigster van MBT schoenen en sneakers in de Benelux verzorgd regelmatig een trainingsdag, zodat wij up-to-date zijn van de nieuwste modellen en ontwikkelingen. Als dealer zijn wij dan ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die MBT doorvoert en van de laatste trends.

Meer informatie:

Online koop je de MBT  dames schoenen collectie bij

http://www.Beterlopenwebwinkel.nl

http://www.mbt.com/nl