New feet dames

Heb jij last van je voeten door bijvoorbeeld reuma, diabetes dan zijn de schoenen van New Feet de oplossing. Deze schoenen helpen je om de juiste afwikkeling van de voeten te kunnen maken. Daarbij zijn ze naadloos om drukpunten te voorkomen. Deze leuke schoenen kunnen wel eens de oplossing zijn bij jou voetklachten.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

neew feet

Ben jij opzoek naar een leuke sportieve schoen die ervoor zorgen dat jouw voeten de juiste ondersteuning en sturing krijgen die ze verdienen? Zoek dan niet verder en pas eens de schoenen van het merk New Feet!

171-02
171-02
€104.98
171-07
171-07
€104.98
201-15
201-15
€97.48
171-07
171-07
€104.98
171-11
171-11
€97.48
181-29
181-29
€109.98
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik als verkoopster graag New Feet verkoop?

Ik vind de ontwikkeling in schoenenland zo fascinerend. Elke keer worden er weer nieuwe schoenen ontwikkeld en natuurlijk ben ik heel erg geinteresseerd in de schoenen die ook een doel hebben. De schoenen van New Feet vallen daar zeker onder. Deze schoenen zijn ontwikkeld voor mensen met zeer pijnlijke en gevoelige voeten. Wat ik vaak zie is dat deze mensen bijna niet meer lopen omdat elke stap pijnlijk is en als we dan schoenen hebben die die pijn weg kunnen nemen of op zijn minst het lopen een stuk aangenamer kunnen maken dan is mijn dag weer helemaal goed. Doordat New Feet loopzolen maakt die de afwikkeling van de voeten stuurt en helpt, halen we de druk van de voeten af en zo wordt het lopen een stuk aangenamer. Kortom New Feet is voor mij een aanwinst op onze collectie en daarom werk er ook zo graag mee.

 
google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

New Feet schoenen staat voor de nieuwste technologieën!

Bij het Deense merk New Feet hebben verschillende Orthopedisch schoenmakers en podologen de handen ineengeslagen om zo een schoenenlijn te creëren die meer te bieden dan menig andere schoenen. New Feet heeft de zogenaamde Strobel-techniek ontworpen, die in bijna alle modellen van New Feet gebruikt worden, die ervoor zorgt dat je de hoogst haalbare stabiliteit krijgt vanuit het hielgedeelte gecombineerd met goede flexibele zool bij de voorvoet. Neem daarbij de nieuwste trends, die volgen ze namelijk op de voet, en zo ontstaat er een hele leuke schoen met een hele sterke en goede pasvorm. New Feet maakt schoenen voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld: hamertenen, bunions, afwikkelbeperking maar ook voor mensen die zeer gevoelige voeten hebben.

Shop jouw New Feet schoenen bij de Beterlopenwinkel!

De nieuwe collectie van New Feet schoenen vind je gewoon bij de Beterlopenwinkel. Zo kun je ze gemakkelijk online via www.beterlopenwebwinkel.nl bestellen of je kunt natuurlijk ook komen passen in een van onze winkels..

 

Voordelen van New Feet schoenen op een rijtje:

· Strobel techniek

· Hamertenen

· Bunions

· Comfort

· Stabiliteit

· Modern

· Uitneembaar voetbed

Heb je nog vragen neem dan gemakkelijk contact op via klantenservice@beterlopenwinkel.nl