Teva dames

De kernwoorden die bij de Teva passen zijn, sportief, lichtgewicht , ondersteuning, antibacterieel, duurzaam en comfortabel. En dit alles in 1 sandaal verwerkt wie wil dat nou niet?

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

Teva sandalen

Op de sandalen van Teva kun jij elke ondergrond aan. Het dempende voetbed gecombineerd met een profielzool zorgt voor extra ondersteuning van de voeten. De verstelbare banden zorgen ervoor dat de sandalen altijd goed om de voet sluiten. Kortom lekker wandelen doe je op de sandalen van Teva.

Terra FI Lite
Terra FI Lite
€99.95
Terra FI  Lite
Terra FI Lite
€99.95
Terra F1 5 universal
Terra F1 5 universal
€99.95
Terra-Float 2 universal plum
Terra-Float 2 universal plum
€84.95
Original Universal
Original Universal
€59.95
Midform Universal
Midform Universal
€59.95
Flatform Universal
Flatform Universal
€69.95
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag Teva verkoop?

Ik werk heel graag met de sandalen van Teva omdat dit echt sandalen zijn waar je op kunt wandelen. De waterbestendige en leren wandelsandalen bieden grip, ondersteuning en zijn schok dempend bij elke stap. Hiermee kun je elk ruig terrein trotseren. De verstelbare banden zorgen ervoor dat je extra ondersteuning krijgt om de voeten heen. Met warme dagen wil je niet altijd je dichte wandelschoenen aan en dan zijn de sandalen van Teva echt een goede vervanging om toch die mooie wandelingen te kunnen maken. Daarbij vind ik ze er ook nog eens super leuk uitzien en passen ze onder elke casual outfit.

 

Riemen vast en gaan met Teva!

Teva is ooit geboren uit noodzaak. Om te voorkomen dat een paar flip-flops verloren zouden gaan in het stromende water van de Grand Canyon, werden er twee klittenband horlogebandjes aan vastgebonden. Diezelfde pioniersgeest is nog altijd in elk paar Teva’s terug te vinden. Zo ook de overtuiging die Teva heeft in het leveren van kwaliteit in combinatie met een minimale impact op het milieu.

Dit alles komt in de lente-/ zomercollectie tot uiting in de waterbestendige wandelsandalen en leren wandelsandalen die elk de steun, schokdemping en grip geven die nodig is tijdens een wandeling over ruig terrein.

Maar de sandalen komen niet alleen tot hun recht op ruig terrein maar zijn ook prima te dragen op vlakke ondergronden. De natuurlijke tinten van de sandalen passen ook perfect onder een alledaagse outfit. Ze zijn lichtgewicht, duurzaam en voorzien van verstelbare banden voor een stevige pasvorm. Zo draag je ze de hele zomer door!

Daarnaast zijn enkele modellen voorzien van antibacterieel voetbed en alle waterbestendige modellen geven een uitstekende grip op een natte ondergrond en zijn sneldrogend. Ook zijn er enkele modellen die voorzien zijn van een voetbed waarin de voetholte extra ondersteund wordt.

 

Waarom Teva?

  • Wandelsandaal
  • Stevigheid
  • Ondersteuning
  • Schokdemping
  • Lichtgewicht
  • Grip

 

Ervaar de verschillende modellen zelf bij de Beterlopenwinkel !

Direct online bestellen kan via http://www.beterlopenwebwinkel.nl

Meer informatie?

Ga naar http://www.teva.com