Mbt herenschoenen

MBT schoenen zijn de schoenen die het natuurlijke lopen op oneffen ondergronden nabootst. Een schoen die spiergroepen stimuleert en werkt aan jou balans. Een schoen die bewegen stimuleert.

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum
Wij begrijpen dat je goed wilt lopen
pantoffels

SANDALEN

Wist jij al dat MBT niet alleen schoenen maakt maar ook sandalen? Met deze mooie sandalen kun je ook in de zomer je spiergroepen blijven trainen en je lichaam versterken. Want juist als het mooi weer is willen eropuit en beter lopen!

Kimusu 3S M
Kimusu 3S M
€199.95

Hier staat de popup html, niet verwijderen

x
schoen afbeelding popup

Kom de passsen in één van onze winkels

Leiderdorp Utrecht Den Haag Wandelwinkel Of bekijk in onze webwinkel

veterschoenen

De schoenen van MBT zijn leverbaar met 3 verschillende niveau's in de loopzool zodat er voor heel veel mensen een passend model verkrijgbaar is. Deze leuke sportieve modellen zijn uitgevoerd in frisse kleuren voor de zomer. Laat het mooie weer maar komen!

GT 16 M
GT 16 M
€123.96
Zee 17 M
Zee 17 M
€143.96
GT 17 M
GT 17 M
€127.96
voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag MBT schoenen verkoop?

MBT schoenen zijn gemaakt met een doel. En als iets een doel heeft dan wil ik altijd het fijne er vanaf weten. Hoe meer ik te weten kwam over MBT hoe enthousiaster is werd. MBT schoenen stimuleren verschillende spiergroepen en ontlasten de gewrichten. De sensoren in de hak zorgen voor een schok dempende landing en dat je de afwikkeling maakt zoals die bedoeld is. De rondlopende zolen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende niveau's zodat er veel mensen op MBT schoenen kunnen lopen. Ik zie echt dat mensen op de schoenen van MBT beter gaan lopen. Technisch kan ik nog wel even doorgaan over de MBT schoenen maar ik raad je toch echt aan om ze een keertje te komen passen en het zelf te ervaren.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

MBT schoenen, schoenen met een doel.

Ik kan je vertellen dat MBT schoenen uniek zijn. Ik zal je vertellen wat MBT schoenen voor jou kunnen beteken.

MBT staat voor Masai Barefoot Technology. Klinkt ingewikkeld maar is het eigenlijk niet. MBT schoenen zijn ontwikkeld om verschillende spieren te versterken door deze constant te stimuleren. De spieren in het onder-, bovenbeen en romp hebben hier het meeste baat bij.

Omdat de loopzolen rondlopen is het makkelijker om op de schoenen te lopen dan op stil te staan. Hiermee train je ook je evenwicht. Door het vele bewegen stimuleer je de bloedsomloop en dat is natuurlijk mooi meegenomen. In de hak zitten schok dempende sensors die zorgen voor een zachte hiellanding en een vloeiende afwikkeling. Die demping is ook heel goed voor de enkel-, knie-, en heupgewrichten.

MBT schoenen heb je met 3 verschillende loopzolen.

• Level 1= Active
• Level2= Dynamic
• Level 3= Performance
Hoe hoger de level hoe ronder de zool loopt en hoe sneller de afwikkeling gemaakt wordt.

Voordelen op een rijtje.

• Versterken van de spieren
• Goed voor enkel-, knie- en heupgewrichten
• Goed voor de bloedsomloop
• Zorgt voor een goede afwikkeling van de voeten en daardoor een rechte lichaamshouding

Nou is het allemaal best technisch wat ik hier heb uitgelegd, heb je vragen of wil je weten of een MBT schoen iets voor jou is neem dan gerust contact met ons op of kom ze een keertje passen en ervaar het zelf.