Mbt heren

MBT schoenen zijn de schoenen die het natuurlijke lopen op oneffen ondergronden nabootst. Met de schoenen van MBT train je je spiergroepen en je balans. Voorvoet en hielklachten maken geen kans bij de schoenen van MBT

Beschikbaarheid in Leiderdorp Leiderdorp
Beschikbaarheid in Utrecht Utrecht
Beschikbaarheid in Den Haag Den Haag
Beschikbaarheid in Loopcentrum Loopcentrum

120824603_2507289609564022_8221752784333012801_n

Hier staat de popup html, niet verwijderen

x
schoen afbeelding popup

Kom de passsen in één van onze winkels

Leiderdorp Utrecht Den Haag Wandelwinkel Of bekijk in onze webwinkel

veterschoenen

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2021 van MBT staat weer voor je klaar bij de Beterlopenwinkel! Wil jij op een goede en natuurlijke manier lopen en tegelijkertijd je spiergroepen trainen? Kies dan voor de schoenen van MBT!

MBT 1997 classic
MBT 1997 classic
€204.95
Racer M
Racer M
€123.96
Racer M
Racer M
€123.96
NAFASI M
NAFASI M
€202.46
BOSTON WT M
BOSTON WT M
€193.46
SPEED 17 M LACE UP
SPEED 17 M LACE UP
€134.96
Ajabu M
Ajabu M
€219.95
Baako
Baako
€224.95
Shuguli
Shuguli
€179.96
Safety Shoe
Safety Shoe
€187.96
Wakati Men
Wakati Men
€179.96
Beno Men
Beno Men
€187.96
Bosi Men
Bosi Men
€171.96
Beno Men
Beno Men
€187.96
Bosi Men
Bosi Men
€171.96
Ajani M
Ajani M
€229.95
Ajani M
Ajani M
€183.96
Isimo Men
Isimo Men
€179.96

veterschoenen

Wist jij al dat er ook sportschoenen van MBT zijn? Deze sportieve schoenen zijn wederom leverbaar met 3 verschillende loopzolen en ook voor de beginnende MBT loper is er keus genoeg.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

voetenscan-voor-vinden-juiste-schoen

Waarom ik graag MBT schoenen verkoop?

MBT schoenen zijn gemaakt met een doel. En als iets een doel heeft dan wil ik altijd het fijne er vanaf weten. Hoe meer ik te weten kwam over MBT hoe enthousiaster is werd. MBT schoenen stimuleren verschillende spiergroepen en ontlasten de gewrichten. De sensoren in de hak zorgen voor een schok dempende landing en dat je de afwikkeling maakt zoals die bedoeld is. De rondlopende zolen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende niveau's zodat er veel mensen op MBT schoenen kunnen lopen. Ik zie echt dat mensen op de schoenen van MBT beter gaan lopen. Technisch kan ik nog wel even doorgaan over de MBT schoenen maar ik raad je toch echt aan om ze een keertje te komen passen en het zelf te ervaren.

inspiratie

MBT schoenen zijn gemaakt om spiergroepen te trainen, gewrichten te ontlasten en het lichaam zijn eigen balans te laten vinden. Daarbij worden de trends op de voet gevolgd waardoor ze kleuren en motieven zeker niet uit de weg gaan.

google-maps-beteropenwinkel

Kom langs in onze winkel en vind de schoen die bij jou past!

MBT schoenen, schoenen met een doel.

Ik kan je vertellen dat MBT schoenen uniek zijn. En waarom dat zo is zal ik je hieronder gaan uitleggen, zo kun je gemakkelijk jouw favoriete MBT schoenen shoppen online bij de Beterlopenwinkel!

MBT staat voor Masai Barefoot Technology. Klinkt ingewikkeld maar is het eigenlijk niet. MBT schoenen zijn ontwikkeld om verschillende spieren te versterken door deze constant te stimuleren. De spieren in het onder-, bovenbeen en romp hebben hier het meeste baat bij.

Omdat de loopzolen rondlopen is het makkelijker om op de schoenen te lopen dan op stil te staan. Hiermee train je ook je evenwicht. Door het vele bewegen stimuleer je de bloedsomloop en dat is natuurlijk mooi meegenomen. In de hak zitten schok dempende sensoren die zorgen voor een zachte hiellanding en een vloeiende afwikkeling. Die demping is ook heel goed voor de enkel-, knie-, en heupgewrichten.

MBT schoenen heb je met 3 verschillende loopzolen.

• Level 1= Active
• Level2= Dynamic
• Level 3= Performance
Hoe hoger de level hoe ronder de zool loopt en hoe sneller de afwikkeling gemaakt wordt. De sportschoenen van MBT zijn ook leverbaar in 3 verschillende levels en die kunnen hetzelfde ingedeeld worden als bij de overige levels alleen hebben ze een andere naam.

  • Level 1= Cushioning
  • Level 2= Performance
  • Level 3= Speed

Voordelen op een rijtje.

• Versterken van de spieren
• Goed voor enkel-, knie- en heupgewrichten
• Goed voor de bloedsomloop
• Zorgt voor een goede afwikkeling van de voeten en daardoor een rechte lichaamshouding

Nou is het allemaal best technisch wat ik hier heb uitgelegd, heb je vragen of wil je weten of een MBT schoen iets voor jou is neem dan gerust contact met ons op of kom ze een keertje passen en ervaar het zelf.